Σήμερα φτιάχνουμε finger food και πιάτα για την παρέα. Ξεκινάμε με λαχταριστές γαρίδες πανέ με σάλτσα ρεμουλάντ - γαρίδες ροδοψημένες με τραγανή κρούστα και μία πανεύκολη σάλτσα που έχει για βάση τη μαγιονέζα. Στη συνέχεια, η Αργυρώ υποδέχεται τον chef Παναγιώτη Καρύγιαννη από την Τρίπολη, βάζουν τη γάστρα και ετοιμάζουν πεντανόστιμο κόκορα με τραχανά & πετιμέζι. Στο τέλος, η κουζίνα γεμίζει χρώμα με μία οικονομική αλλά πολύ θρεπτική συνταγή: τραγανές και υπέροχες γλυκοπατάτες φούρνου.
#OraGiaFagito