ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΕΜΟΥΛΑΝΤ
ΥΛΙΚΑ
480 γρ. γαρίδες πανέ PESCANOVA
1 ½ φλ. μαγιονέζα
3 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. πάπρικα καυτερή
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ξίδι
½ λεμόνι
λίγες σταγόνες ταμπάσκο
1 σκ. σκόρδο
2 αγγουράκια τουρσί
Για το σερβίρισμα
1 αβοκάντο
καρδιές μαρουλιού
φύτρες
6 ψωμάκια μπριός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε τις γαρίδες πανέ σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 °C για 10’.
Για την σάλτσα ρεμουλάντ (remoulade) βάζουμε την μαγιονέζα σε ένα μπολ
Προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Παγώνουμε τη σάλτσα στο ψυγείο να είναι δροσερή.