Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 27/05/2021
Μπακαλιάρος φούρνου με λαχανικά
ΥΛΙΚΑ
425 γρ. ή 4 φιλέτα μπακαλιάρο Pollock PESCANOVA
3 κλωνάρια σέλερυ κομμένα σε καρέ
3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε καρέ
3 τομάτες κομμένες σε καρέ
1 τομάτα κομμένη σε φέτες
3 πατάτες κομμένες σε μικρά καρέ
2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
½ φλ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε καρέ.
Σε μακρόστενο ταψάκι, στρώνουμε τα κομμένα σε καρέ λαχανικά. Προσθέτουμε το θυμάρι και λίγο ελαιόλαδο. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα ανακατεύουμε με τα χέρια. Ψήνουμε στους 200°C για 40 λεπτά. Τοποθετούμε το μπακαλιάρο pollock πάνω στο στρώμα των λαχανικών και το καλύπτουμε με τις φέτες τομάτας. Αλατοπιπερώνουμε. Καλύπτουμε το ταψί με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για ακόμη 10'.