Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 25/05/2021
Το σημερινό μαγειρικό σχολείο της αγαπημένης μας σεφ ξεκινάει με τη βασική συνταγή για ένα αφράτο παντεσπάνι. Ένα γλυκό που ταξίδεψε από την Ισπανία σε όλες τις αριστοκρατικές αυλές, αλλά τελικά οφείλει την ονομασία του στους Γάλλους και το "Pain d' Espagne" (ψωμί της Ισπανίας). Με το παντεσπάνι αυτό, η Αργυρώ φτιάχνει μία εξαιρετική τούρτα κοκ με γλάσο σοκολάτας. Για το τέλος, έχει τα πιο πρωτότυπα λιγκουΐνι. Λιγκουΐνι λαχανικών -και όχι ζυμαρικών– με χούμους.
«Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», καθημερινά στις 11.30 στον ΣΚΑΪ.