ΥΛΙΚΑ
500 γρ. χοιρινό κομμένο σε μικρές μπουκιές
1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
250 γρ. ψιλοκομμένα ντοματάκια
¼ φλ. λευκό ξηρό κρασί
1 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού KALAMATA PAPADIMITRIOU
1 πρέζα κύμινο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το μπεκρή μεζέ με χοιρινό και πιπεριές, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά το χοιρινό κρέας για 5΄- 6΄.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τις πιπεριές και το σκόρδο και τα αφήνουμε να λαδωθούν, για 2΄ περίπου. Βάζουμε την κρέμα βαλσαμικού. Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο.
Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 25΄, μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα μελωμένη.