Φέτα σαγανάκι με μέλι και σουσάμι
https://www.argiro.gr/recipe/feta-saganaki-meli-kai-sousami/
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. φέτα ΔΩΔΩΝΗ
2 αυγά χτυπημένα
3 κ.σ. αλεύρι
2 φλ. σουσάμι
1/2 φλ. μαυροσούσαμο
λάδι για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
θυμαρίσιο μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το σουσάμι και το μαυροσούσαμο σε μπολ.
Κόβουμε τη φέτα σε κομμάτια. Αφού την ταμπονάρουμε στο χαρτί για να μαζέψει τα υγρά του τυριού, την ταμπονάρουμε εν συνεχεία και στο αλεύρι.
Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ. Βουτάμε ένα ένα κομμάτι φέτας και έπειτα το πανάρουμε στο σουσάμι.
Αραδιάζουμε σε χαρτί ψησίματος και βάζουμε λίγο στην κατάψυξη.
Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά να ροδίσει η κρούστα.
Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι.
https://www.argiro.gr/recipe/feta-saganaki-meli-kai-sousami/