ΥΛΙΚΑ
2 κομμάτια ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
3 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1φλ. ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΑΣ
1/2 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
3 κ.σ. ΓΟΥΣΤΕΡ ΣΟΣ
100 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%
300 γρ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΝΙΤΑΡΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
2 κ.σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 κ.σ. ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ
ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ 3΄- 4΄
ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ
ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΤΗ ΓΟΥΣΤΕΡ ΣΟΣ
ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%
ΒΡΑΖΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
https://www.argiro.gr/recipe/psaronefri-me-zesti-salata-portobello-kai-saltsa-kremas/