Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 14/10/2020
Βελούδινες τρούφες με ρούμι

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 55%

200ml ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%

1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΜΑΥΡΟ ΡΟΥΜΙ
20 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ
KAKAO ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΥΜΙ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΑΨΙ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΚΑΟ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ


 

https://www.argiro.gr/recipe/sokolatakia/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ