O Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ με τον Ιμπραήμ Καλίν και τον Φαχρετίν Αλτούν

Ο τούρκος πρόεδρος εμφανίζεται να παίζει μπάσκετ με τον Ιμπραήμ Καλίν και φυσικά η ομάδα του νίκησε με 50-22, με τον πρόεδρο να έχει εξαιρετική απόδοση, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Την εξαιρετική κατάσταση της υγείας του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαιώνει ένα βίντεο που παίζει στα τουρκικά ΜΜΕ.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο τούρκος πρόεδρος εμφανίζεται να παίζει μπάσκετ με τον Ιμπραήμ Καλίν και φυσικά η ομάδα του νίκησε με 50-22, με τον πρόεδρο να έχει εξαιρετική απόδοση, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα το τηλεοπτικό δίκτυο AHABER αναφέρει: Ο πρώην υπουργός βιομηχανίας της Τουρκίας Μουσταφά Βαράνκ στον λογαριασμό του στα κοινωνικά του δίκτυα  δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου παίζουν μπάσκετ μαζί με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αξιέπαινη είναι η απόδοση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Θα σας δείξουμε αυτές τις εικόνες. Ο Ερντογάν φόρεσε τη φανέλα της πράσινης ομάδας κι έπαιξε μπάσκετ. Η πράσινη ομάδα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν νίκησε την ομάδα με τα λευκά με σκορ 50-22. O Μουσταφά Βαράν δημοσίευσε αυτές τις εικόνες. Ο πρόεδρος Ερντογάν εμφανίζεται να βάζει καλάθι και να κατευθύνει την ομάδα του.
 

Πηγή: skai.gr