Selena Gomez: «Σ’ αγαπώ», έγραψε στον σύντροφό της για τα γενέθλιά του – Τον «έπνιξε» στα φιλιά…

Η Selena Gomez και ο Benny Blanco συνδέθηκαν για πρώτη φορά το 2015, όταν συνεργάστηκαν για τα τραγούδια της «Same Old Love» και «Kill Em»

Η Selena Gomez είναι ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Benny Blanco, και θέλει να το μάθουν και οι θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η σταρ του «Only Murders in the Building», η οποία πρόσφατα μοιράστηκε ότι αισθάνεται πιο «ασφαλής» με τον μουσικό παραγωγό, δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα του ζευγαριού. Και οι δύο φαίνονται ερωτευμένοι. Μην τους ματιάσουμε… 

Selena Gomez

Η πρώην κοπέλα του Justin Bieber εξήρε επίσης τον σύντροφό της για τη «συναισθηματική του αντοχή», όπως έγραψε στην ανάρτησή της. «Χρόνια πολλά μωρό μου! Η συναισθηματική σου αντοχή, η θετική σου διάθεση, το απίστευτο ταλέντο σου (που με ξετρελαίνει), το αδιαμφισβήτητο χιούμορ σου και η τρυφερή, ευγενική σου καρδιά με σκοτώνουν απόλυτα. Σ' αγαπώ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Selena Gomez

Η Selena Gomez και ο Benny Blanco συνδέθηκαν για πρώτη φορά το 2015, όταν συνεργάστηκαν για τα τραγούδια της «Same Old Love» και «Kill Em». Επίσης, είχαν «στενή» συνεργασία και στο κομμάτι «Single Soon».

Selena Gomez


 

Πηγή: skai.gr