Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 20/11/2020
Τηγανιά μανιταριών με λουκάνικα
ΣΥΝΤΑΓΗ 3: ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
ΧΟΡΗΓΟΙ: ΥΦΑΝΤΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ
3 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
500 γρ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
2 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ FRANKA ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
2 κ.σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ FRANKA ΥΦΑΝΤΗΣ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΪΝΤΑΝΟ
Τηγανιά μανιταριών
https://www.argiro.gr/recipe/tigania-manitarion/