ΚΑΙΡΟΣ

Ρωσία: Στρατιώτες της 155ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στηρίζουν τον Πούτιν - Βίντεο

Εμφανίζονται με μάσκες, πάνοπλοι και με πλήρη εξάρτυση - Πούτιν και Πριγκόζιν, έχουν απόλυτη ανάγκη τη στήριξη  του ρωσικού στρατού, και ειδικά των επίλεκτων μονάδων

Την υποστήριξή τους στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασαν στρατιώτες της 155ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, σύμφωνα τουλάχιστον με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. Εμφανίζονται με μάσκες, πάνοπλοι και με πλήρη εξάρτυση, έτοιμοι για μάχη. 

Πρόκειται για μια επίλεκτη μονάδα, με τις δύο πλευρές, Πούτιν και Πριγκόζιν, να έχουν απόλυτη ανάγκη τη στήριξη  του ρωσικού στρατού, και ειδικά των επίλεκτων μονάδων. 



Με τη μισθοφορική ομάδα Wagner του Γεβγκένι Πριγκόζιν φάνηκε να τάσσεται νωρίτερα το 217ο Τάγμα Αλεξιπτωτιστών Φρουρών της Ρωσίας. Άνδρας του τάγματος έκανε την ανακοίνωση σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Είμαστε μαζί σας, εμείς σας στηρίζουμε για να εκδικηθούμε τον Πούτιν έχουμε περάσει πολλά… βάζουμε πλάτη για να εκδικηθούμε» αναφέρει μεταξύ άλλων ο στρατιώτης στο βίντεο απευθυνόμενος στους μισθοφόρους της Wagner. To 217ο Τάγμα Αλεξιπτωτιστών Φρουρών της Ρωσίας αποτελεί μια επίλεκτη μονάδα.

Ρώσοι στρατιώτες οργάνωσαν θέσεις μάχης με την τοποθέτηση πολυβόλων στο νοτιοδυτικό άκρο της Μόσχας, σύμφωνα με φωτογραφίες της εφημερίδα Vedomosti

Πηγή: skai.gr