Paris

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι - Τα στιγμιότυπα της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού

Η ελληνική αποστολή «άνοιξε» την παρέλαση των εθνικών ομάδων - Μοναδικές εικόνες από την παρέλαση των αθλητών εν πλω στον ποταμό Σηκουάνα - Πάνω από 10.000 αθλητές, από 206 χώρες συμμετέχουν στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον πλανήτη

Κλείσιμο

Ρωσία: Κατέρρευσε φράγμα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις - Εκκενώθηκαν 4 χωριά (Δείτε βίντεο)

Ένα τμήμα 100 μέτρων του φράγματος κατέρρευσε

Η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε την κατάρρευση φράγματος στην περιοχή Τσελιάμπινσκ της κεντρικής Ρωσίας την Παρασκευή, με αποτέλεσμα οι αρχές να εκκενώσουν αρκετά κοντινά χωριά, δήλωσαν οι τοπικές αρχές.

Η περιφερειακή κυβέρνηση του Τσελιάμπινσκ στα νότια βουνά των Ουραλίων, ανέφερε στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram ότι ένα τμήμα 100 μέτρων του φράγματος στη δεξαμενή του Κιαλίμσκι είχε καταρρεύσει και τέσσερα χωριά κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν.

Συνολικά, περίπου 200 άνθρωποι αντιμετωπίζουν άμεση απειλή με τις αρχές να δηλώνουν ότι δεκάδες εκκενώθηκαν σε πρώτη φάση και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ομάδες διάσωσης από το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας και το περιφερειακό κέντρο του Karabash εστάλησαν στην περιοχή, ενώ  δημιουργήθηκαν κέντρα υποδοχής για τους εκτοπισμένους.

Πηγή: skai.gr