Προειδοποίηση του Ιράν στις ΗΠΑ για την αποστολή όπλων στο Ισραήλ

Η ευρεία υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής όπλων και πυρομαχικών στο Ισραήλ, περιπλέκει περαιτέρω την κατάσταση στη Γάζα, δηλώνει ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράν

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ για την αποστολή όπλων στο Ισραήλ, αναφέρουν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

«Η ευρεία υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής όπλων και πυρομαχικών στο Σιωνιστικό καθεστώς, θεωρείται ως συμμετοχή της αμερικανικής κυβέρνησης στα εγκλήματα του Σιωνιστικού καθεστώτος. Περιπλέκει περαιτέρω την κατάσταση στη Γάζα», δήλωσε ο αρχηγός του επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράν, Υποστράτηγος Μοχάμαντ Μπαγκερί κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Γιασάρ Γκιουλέρ την Παρασκευή.

Ο Μπαγκερί είπε επίσης ότι απαιτείται «σοβαρή δράση» για την πρόληψη εγκλημάτων πολέμου και ζήτησε να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, ανέφερε το Tasnim και αναμεταδίδει το CNN.

Πηγή: skai.gr