Κλείσιμο

Μάνα – τέρας κακοποιούσε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη της και την «έδινε» και σε άλλους 

Μαρτύρια περνούσε ένα 10χρονο κορίτσι στο Σαν Αντόνιο του Τέξας - Για τουλάχιστον δύο χρόνια βιαζόταν από την μητέρα της και άλλους άνδρες 

Μια φριχτή ζωή ζούσε ένα 10χρονο κορίτσι στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Το παιδί κακοποιούταν σεξουαλικά από τη μητέρα του, η οποία επέτρεπε και σε άλλους άνδρες να βιάζουν την κόρη της. 

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την μικρή κοινότητα του Live Oak. 

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται την 1η Αυγούστου, όταν  η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση από ένα συγκρότημα κατοικιών. Μέσα σε ένα από τα διαμερίσματα, η αστυνομία βρήκε έναν 40χρονο άνδρα – σεσημασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων και παιδική πορνογραφία -   μόνο με το 10χρονο κορίτσι. 

Ο άνδρας (Jarrod Kirkus) κατέθεσε ότι επικοινώνησε με την μητέρα του κοριτσιού στο Snapchat και συμφώνησαν να τον αφήσει να κακοποιήσει την κόρη της. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στη συνέχεια τη μητέρα – την 37χρονη Elizabeth Spaeth -  η οποία παραδέχθηκε ότι κανόνισε τη συνάντηση μεταξύ της κόρης της και του δράστη.

Επίσης, ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, η 37χρονη να ομολόγησε ότι έκανε «πολλές φορές» σεξ με την κόρη της.

Στην τελευταία εξέλιξη, για την υπόθεση συνελήφθη την Τετάρτη και ο αρραβωνιαστικός της Spaeth, ο 35χρονος Garrett Andrew Bailey, ο οποίος ομολόγησε ότι συμμετείχε με την μητέρα στην κακοποίηση του κοριτσιού – μάλιστα, ο 35χρονος ξεκίνησε να βιάζει την κόρη της πριν δύο χρόνια, όταν το παιδί ήταν μόλις 8 ετών.  

Η μητέρα και ο αρραβωνιαστικός της κατηγορούντια για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση παιδιού κατ'εξακολούθηση, κακούργημα πρώτου βαθμού και άλλες κατηγορίες κακουργημάτων. 

 Από την ημέρα που συνελήφθη η 37χρονη, το 10χρονο κορίτσι και ένα ακόμη παιδί απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους. 

Πηγή: skai.gr