Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας εξακολουθούν να στερούνται ορισμένων όπλων παρά τη σημαντική αύξηση της παραγωγής όπλων πέρυσι, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνεδρίαση της κρατικής Στρατιωτικής-Βιομηχανικής Επιτροπής την Τετάρτη.
Σύμφωνα με τον Πούτιν, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν λάβει περισσότερα από 4.000 τεθωρακισμένα οχήματα, 180 πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα και πάνω από 1,5 εκατομμύριο μη επανδρωμένα αεροσκάφη διαφόρων τύπων.
Αλλά τόνισε ότι υπάρχουν ορισμένα κενά σε άλλους τομείς.
«Γνωρίζω πολύ καλά, και πολλοί εδώ που συμμετέχουν στη σημερινή μας συνάντηση το ξέρουν όπως και εγώ, ότι αυτά τα όπλα εξακολουθούν να λείπουν», είπε ο Πούτιν.
- Ισχυρός σεισμός στην Κωνσταντινούπολη 6,2 Ρίχτερ: Τουλάχιστον 151 τραυματίες - Συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή της δόνησης, πολίτες στα πάρκα
- Μελάνια Τραμπ: «Περνούν εβδομάδες και οι Αμερικανοί δεν τη βλέπουν» - Γιατί η οικογένεια Τραμπ επισήμως... απουσιάζει
- Στις ΗΠΑ η Ρέιτσελ Ριβς - Εντείνει τις προσπάθειες για επίτευξη εμπορικής συμφωνίας
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.