Γαλλία: Πανικός σε εμπορικό κέντρο στο Παρίσι - Αναφορές για τραυματία - Τα πρώτα βίντεο

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, προκλήθηκε πανικός στο γνωστό εμπορικό κέντρο Westfield Les Quatre Temps - Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματίας είναι ένας 37χρονος που έχει πυροβοληθεί

Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Λα Ντεφάνς του Παρισιού, ανακοίνωσε το Σάββατο στο Twitter ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν. Υπάρχουν αναφορές για έκρηξη και πυροβολισμούς στο γνωστό εμπορικό κέντρο Westfield Les Quatre Temps που δεν έχουν διασταυρωθεί. 

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, προκλήθηκε πανικός στο εμπορικό κέντρο όταν ακούστηκε κάτι σαν έκρηξη, με πολίτες να αρχίζουν να τρέχουν πανικόβλητοι προς την έξοδο. Δεν υπάρχουν ωστόσο έως στιγμής, ενδείξεις πως κάποιος άνοιξε πυρ. Σε βίντεο διακρίνεται ένας τραυματίας πεσμένος στο πάτωμα που δέχεται πρώτες βοήθειες αλλά ο τραυματισμός μπορεί να προέρχεται από ατύχημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματίας είναι ένας 37χρονος που έχει πυροβοληθεί. 
 

Η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού ανήρτησε νωρίτερα ένα tweet με το οποίο συμβούλευε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή. Το αστυνομικό τμήμα του Παρισιού δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στο tweet του.

Πηγή: skai.gr