Για πιθανή επίσκεψή του στις ΗΠΑ τον Απρίλιο έκανε λόγο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης.
Σύμφωνα με πηγή της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, ο Ερντογάν φέρεται να δήλωσε ότι η συνομιλία με τον Αμερικανό ομόλογό του ήταν θετική. «Συμφωνήσαμε να γίνουν εργασίες έτσι ώστε σύντομα να συναντηθούμε από κοντά. Ίσως επισκεφθώ τις ΗΠΑ μετά το Μπαϊράμι τον Απρίλιο. Ο πρέσβης των ΗΠΑ παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην Τουρκία και παρακολουθεί στενά όλη τη διαδικασία».
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να δήλωσε από τη μεριά του: «Σας εμπιστευόμαστε στην περιοχή. Ο πρέσβης είναι στη διάθεσή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί του. Μην αναζητήσετε άλλον μεσάζοντα.Θα μπορούσε να κάνω μια ανταποδοτική επίσκεψη χωρίς μεγάλη καθυστέρηση».
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.