Αίγυπτος: Σκότωσαν βάναυσα με λοστό «για εκδίκηση» τον καρχαρία που έφαγε λουόμενο

Στη συνέχεια, ο καρχαρίας τεμαχίστηκε και μέσα στην κοιλιά του βρέθηκαν λείψανα του άτυχου νεαρού Ρώσου που βρήκε φριχτό θάνατο πριν λίγες ημέρες 

Ανάμεικτα συναισθήματα έχει προκαλέσει η είδηση ότι ντόπιοι στην Αίγυπτο σκότωσαν με βαρβαρότητα έναν καρχαρία ο οποίος ουσιαστικά υπάκουσε στη φύση του και κατασπάραξε έναν λουόμενο, έναν 23χρονο Ρώσο, στην Ερυθρά Θάλασσα. 

Πριν λίγες ημέρες, ο 23χρονος Βλάντιμιρ Ποπόφ βρήκε τραγικό θάνατο όταν κατασπαράχτηκε από καρχαρία τίγρη στη παραλία της Χουργκάντα, καθώς ούρλιαζε: «Μπαμπά, σώσε με». 

Το τρομακτικό βίντεο είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τώρα, ένα άλλο βίντεο κυκλοφορεί και δείχνει το καρχαρία να αιχμαλωτίζεται και να σύρεται ζωντανός στην ακτή, όπου οι ντόπιοι τον χτυπούν άγρια με σιδερένιο λοστό μέχρι θανάτου, για «εκδίκηση». 

Στη συνέχεια, ο καρχαρίας τεμαχίστηκε και μέσα στην κοιλιά του βρέθηκαν λείψανα του άτυχου νεαρού Ρώσου, ανέφερε η εφημερίδα Al Arabiya.

Οι αιγυπτιακές αρχές δήλωσαν ότι το σώμα του καρχαρία έχει παραδοθεί για έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της συμπεριφοράς του και να εντοπιστεί εάν το ζώο σχετίζεται με έναν καρχαρία που «ήταν η αιτία πολλών προηγούμενων ατυχημάτων».


 

Πηγή: skai.gr