Θυελλώδεις Νοτιάδες αυτήν την εβδομάδα και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Περισσότερες βροχές αναμένονται από την Παρασκευή.

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα  Στα Δυτικά θα σημειωθούν  τοπικές βροχές και από το βράδυ στα Βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες.  Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Στις  υπόλοιπες περιοχές λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη με ασθενείς τοπικές βροχές στην Ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ , στο Ιόνιο βαθμιαία 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 13 βαθμούς , στην υπόλοιπη χώρα έως 14 με 16 βαθμούς , και στα Νότια έως 17 βαθμούς.  

Την Τρίτη και την Τετάρτη ,  Στη δυτική Ελλάδα, την ανατολική και τη νότια νησιωτική χώρα και τη Θράκη θα εκδηλωθούν  τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου. Στην υπόλοιπη χώρα  λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι - Νοτιοδυτικοί   6 με 8 μποφόρ και στο Αιγαίο πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο , και θα φτάσει στα βόρεια έως 14 με16 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα έως 17 με 19 και κατά τόπους στα Νότια έως 20 βαθμούς.

Την Πέμπτη , τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , θα εκδηλωθούν στα Δυτικά και Βόρεια , που από την Παρασκευή το απόγευμα θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα. Οι Νότιοι άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr