Απογευματινή αστάθεια , σήμερα Πέμπτη κυρίως στα Κεντρικά και Βόρεια , περιορίζεται και πάλι από την Παρασκευή. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη  αρχικά στην Κεντρική , την Ανατολική Μακεδονία ,  τη Θράκη και το μεσημέρι – απόγευμα στα Ηπειρωτικά και κυρίως στα κεντρικά και Βόρεια ,  θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες , που το βράδυ θα σταματήσουν.  Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Βορειοδυτικοί  , στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ , και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 33 με 34 βαθμούς , και στα Νησιά έως 30 με 32 βαθμούς.  

Την Παρασκευή Γενικά αίθριος με απογευματινές μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά . Άνεμοι Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Ανατολικά.

Τέλος το Σάβ/Κυρ Γενικά αίθριος καιρός , με απογευματινές μπόρες στα Βόρεια ορεινά.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, και οι Άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος καιρός , και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα Δυτικά και Βόρεια είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Οι άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 33 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. το μεσημέρι και το απόγευμα , θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και πιθανώς παροδική καταιγίδα.  Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ , με εξασθένηση από το απόγευμα  Θερμοκρασία: έως 30 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr