Κυρίως απογευματινή αστάθεια. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Την Κυριακή άστατος καιρός.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη  Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στα Βορειοανατολικά  και το μεσημέρι απόγευμα μπόρες στα Ηπειρωτικά.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά   έως 24 με 26  βαθμούς , και στα Νησιά έως 23 βαθμούς.

Την Παρασκευή  Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στα Ανατολικά Ηπειρωτικά , στην Εύβοια και τις Σποράδες και το μεσημέρι απόγευμα μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος το Σάββατο , τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν από το απόγευμα στα Δυτικά . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , με απογευματινές μπόρες στα Βόρεια κυρίως ορεινά . Οι Άνεμοι στο Ιόνιο Νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, και στο Αιγαίο Βόρειοι 4 με 6  μποφόρ.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

 Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθεί και κυρίως στα Βόρεια του νομού θα σημειωθούν τοπικές μπόρες  , ίσως και παροδική καταιγίδα.  Οι άνεμοι: Θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Από το μεσημέρι θα συννεφιάσει  , και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες , που το βράδυ θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: μεταβλητοί   3 με 4  μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 23 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr