Περιορισμένη αστάθεια τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Πρωτομαγιά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη  Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Ανατολική Μακεδονία , τη Θράκη , το Ανατολικό Αιγαίο τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη , που βαθμιαία θα σταματήσουν.  Στην υπόλοιπη χώρα , λίγη συννεφιά , που το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα αυξηθεί και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι  4 με 6 μποφόρ , και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 20 με 22  βαθμούς.  

Την Παρασκευή Λίγες βροχές θα σημειωθούν στο Αιγαίο , την Κρήτη , και τα Δωδεκάνησα , που βαθμιαία θα σταματήσουν.   Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά.  Άνεμοι Βόρειοι  3 με 5 , στο Αιγαίο 6 , και στα Νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.  Η  θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σ/Κ  αλλά και τη Δευτέρα , απογευματινές μπόρες θα σημειωθούν στα ορεινά Ηπειρωτικά και κυρίως στα Κεντρικά και Βόρεια.  Οι Άνεμοι μόνο το Σάββατο θα φτάνουν στα Νοτιοανατολικά τα 6 με 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος , με λίγη συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα.  Οι Άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι  4 με 6 μποφόρ.  Η Θερμοκρασία: έως 21 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά ίσως σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Άνεμοι: Βορειοδυτικοί  4 με 6 μποφόρ , με εξασθένηση . Θερμοκρασία: έως 20 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr