bwin ΣΠΟΡ FM 94,6: Το ντέρμπι των αιωνίων και οι κόντρες για την κορυφή

 Το ντέρμπι των «αιωνίων» αυτήν την Κυριακή στις 20:00 παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, με τους «πράσινους» να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση και τους «ερυθρόλευκους» για να διατηρηθούν στην 3η, η οποία προσφέρει το… καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το σπουδαίο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και η έξοδος της ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» που ίσως κρίνουν τον τίτλο, παίζουν στο γήπεδο του bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η προτελευταία αγωνιστική που είναι εξαιρετικά καθοριστική στην κούρσα για την κορυφή, περιλαμβάνει δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις για τους πρωτοπόρους. Το ντέρμπι των «αιωνίων» αυτήν την Κυριακή στις 20:00 παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, με τους «πράσινους» να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση και τους «ερυθρόλευκους» για να διατηρηθούν στην 3η, η οποία προσφέρει το… καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να κερδίσει τους τρεις πόντους απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, προσδοκώντας ταυτόχρονα απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Παράλληλα, θα διεξάγεται η αναμέτρηση Βόλος – ΠΑΟΚ. 

Την Κυριακή συντονιστείτε από το πρωί στον bwin ΣΠΟΡ FM, γιατί το πρόγραμμα προσαρμόζεται καταλλήλως με θεματικές εκπομπές, για να μπείτε από νωρίς στο κλίμα του μεγάλου ντέρμπι, αλλά και του Άρης - ΑΕΚ με ρεπορτάζ, αναλύσεις και συνεντεύξεις! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι πριν τη σέντρα, θα τα ακούσετε εδώ, στους 94.6

Μετά το σφύριγμα της λήξης, παίζουμε μπάλα στο στούντιο με σχόλια και ρεπορτάζ, μέχρι τα μεσάνυχτα που την σκυτάλη παίρνει εκτάκτως το AFTER ΡΑΔΙΟ για να ανοίξει τις τηλεφωνικές γραμμές και να ακουστούν οι απόψεις των ακροατών.

Αγωνιστική δράση όμως έχουμε και το Σάββατο με τα ματς των playouts και μάλιστα το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής να περιλαμβάνει και έναν… τελικό! Ο αγώνας Λαμία – Λεβαδειακός ίσως είναι το ματς της χρονιάς και για τους δύο στη μάχη της παραμονής, ενώ και ο Ιωνικός «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ. Ατρόμητος – Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης συμπληρώνουν το πρόγραμμα. Κοινή ώρα έναρξης στις 20:00. 

Και αυτό το Σαββατοκύριακο με το ντέρμπι «αιωνίων» και τις κόντρες για την κορυφή και την παραμονή στην κατηγορία, η επιλογή του bwin ΣΠΟΡ FM 94,6 αποτελεί… μονόδρομο! 
 

Πηγή: skai.gr