Παναθηναϊκός: Ο περσινός… κορμός του Ιβάν «βύθισε» την Βιγιαρεάλ

Οι «πράσινοι» μπήκαν με το… δεξί στους ομίλους του Europa League με την αρχική ενδεκάδα να απαρτίζεται από 10 περσινούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον Μλαντένοβιτς

Πόσο πιο δυνατά να το φωνάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς; Ο Παναθηναϊκός που «έχτισε» ο Σέρβος τεχνικός επέστρεψε! Στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League ο Παναθηναϊκός πήρε τεράστια νίκη (ακόμα μία την φετινή σεζόν), «βυθίζοντας» τα «κίτρινα υποβρύχια». Το Τριφύλλι έδειξε στους Ισπανούς ότι είναι μια δεμένη ομάδα και με την βοήθεια του κόσμου πήρε τους τρεις βαθμούς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τις δικές του… πινελιές υπόταξε την ομάδα του Πατσέτα και κέρδισε στην «σκακιέρα» των προπονητών. Για να φτάσει όμως σε αυτό το σημείο και να εξελίσσεται η ομάδα του συνεχώς, οι βάσεις έχουν μπει από την περασμένη σεζόν. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι 10/11 ποδοσφαιριστές της χθεσινής βασικής ενδεκάδας ήταν και στο περσινό ρόστερ. Η μοναδική εξαίρεση είναι αυτή του Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος πήρε την θέση του τιμωρημένου Χουάνκαρ. Αν ο Ισπανός δεν είχε αποβληθεί στο ματς με την Μπράγκα ίσως να ξεκινούσε αυτός κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο paopantou.gr

Πηγή: skai.gr