Παναθηναϊκός: «Κόπηκε» από το Final 8 ο Ματ Τόμας

Χωρίς τον Ματ Τόμας θα συμμετέχει ο Παναθηναϊκός στο Final 8 του Κυπέλλου

Πάρθηκε η απόφαση για τους ξένους που θα έχει ο Παναθηναϊκός στο Final 8 του Κυπέλλου! Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, λοιπόν, επέλεξε να «κόψει» από το ρόστερ τον νεοαποκτηθέντα Ματ Τόμας.

Ο σημαντικότερος λόγος είναι πως ο Αμερικανός γκαρντ εξακολουθεί να έχει κάποιες ενοχλήσεις στο κεφάλι από την αγκωνιά που δέχτηκε στο ματς της Basket League με τον Προμηθέα Πάτρας, με αποτέλεσμα να χάσει και ορισμένες προπονήσεις.

Από την άλλη, ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε και ο μεγάλος «πονοκέφαλος» με τον Άντριου Άντριους, ο οποίος δεν λύνει το συμβόλαιό του και συνεχίζει να καταλαμβάνει τη θέση του 7ου ξένου. Έτσι, τέθηκε ένα άτυπο δίλημμα «Ντέρικ Γουίλιαμς και Ματ Τόμας», αλλά στην περίπτωση που θα «κοβόταν» ο πρώτος, τότε οι «πράσινοι» θα έμεναν με μόλις μία λύση στο «4», τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Άρα, η εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο θα αποτελείται από τους Ντέρικ Γουίλιαμς, Νέιτ Γουόλτερς, Πάρις Λι, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον και Αρτούρας Γκουντάιτις. Φυσικά, εκτός θα είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος έχει «κοπεί» εδώ και καιρό από το ελληνικό ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη «μάχη» τον προημιτελικών του Final 8 απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (17/2, 19:15)

Πηγή: sport-fm.gr