Παναθηναϊκός: Η επένδυση Πάρις Λι

Ο Πάρις Λι ανήκει στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι του 2022 και έχει συμφωνήσει για την τρέχουσα σεζόν, με οψιόν και για την επόμενη

Ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει με τον Λι πριν την ολοκλήρωση της σεζόν 2021-2022. Ο Αμερικάνος αγωνιζόταν με την φανέλα της Μονακό και συστήθηκε στην Euroleague με τον καλύτερο τρόπο. Έκανε σπουδαία πράγματα με την φανέλα των Μονεγάσκων και το Τριφύλλι κινήθηκε πριν τελειώσει η σεζόν για να τον “κλείσει” για την επόμενη. Μία κίνηση ουσίας που μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί σωστή. Παρά την μετριότητα της ομάδας ο Λι δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει παίχτη “κλειδί” για τον Παναθηναϊκό.

Σε αρκετές αναμετρήσεις ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει πάρει… από το χέρι την ομάδα προσπαθόντας να δημιουργήσει φάσεις, αλλά και να σκοράρει. Το βασικό του στοιχείο όμως είναι η καλή του άμυνα πάνω στην μπάλα. Στις περσινές μονομαχίες για τα play off της Euroleague, ο Λι είχε αποστολή να δυσκολέψει τον Σλούκα. Κατάφερε να τον κουράσει, αλλά και να του κάνει την ζωή… δύσκολη αφού δεν τον άφηνε δευτερόλεπτο από τα μάτια του.

Περισσότερα στο PAOPANTOU.

Πηγή: skai.gr