Ο πατέρας του Μέσι διαψεύδει τη συμφωνία με την Αλ Χιλάλ: «Μόλις τελειώσει η σεζόν θα πάρουμε μία απόφαση»

Ο Χορχέ Μέσι επιτίθεται στα ΜΜΕ τονίζοντας ότι επιτηδευμένα παρουσιάζουν ψευδείς ειδήσεις για δικούς τους λόγους

Τεράστιο πανικό έχει προκαλέσει η είδηση των τελευταίων ωρών, που θέλει τον Λιονέλ Μέσι να συμφωνεί με την Αλ Χιλάλ για το πολυσυζητημένο συμβόλαιο της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Ο πατέρας του, Χόρχε Μέσι, αρκετά ταραγμένος από τις ιστορίες που δημιουργούνται σχετικά με την καριέρα του γιου του, διαψεύδει οποιαδήποτε πληροφορία για συμφωνία του Λιονέλ με κάποια ομάδα, τονίζοντας πως η όποια απόφαση, θα παρθεί στο τέλος τη σεζόν.

Μάλιστα ο Χόρχε Μέσι, προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία εκτός του ότι διέψευσε τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, έριξε πυρά στα ΜΜΕ τονίζοντας ότι επιτηδευμένα παρουσιάζουν ψευδείς ειδήσεις για δικούς τους λόγους.

messi dad

Δείτε την ανάρτηση του Χόρχε Μέσι:

«Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με κανένα σύλλογο για την επόμενη χρονιά. Η απόφαση δεν θα ληφθεί πριν ο Λιονέλ ολοκληρώσει τη σεζόν. Μόλις τελειώσει η σεζόν, θα είναι καιρός να αναλύσουμε και να δούμε τι υπάρχει και μετά να πάρουμε μια απόφαση.

Πάντα υπάρχουν φήμες και πολλοί χρησιμοποιούν το όνομα του Λιονέλ για να αποκτήσουν φήμη, αλλά η αλήθεια είναι μόνο μία και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα με κανέναν. Ούτε προφορικά, ούτε υπογεγραμμένα, ούτε συμφωνημένα, και δεν θα υπάρξει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μου φαίνεται ότι υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς τα μέσα ενημέρωσης όπου απαντούν, ότι υπάρχουν εκείνοι που εξαπατούν συνειδητά και εσκεμμένα, χωρίς να παρέχουν καμία απόδειξη των ισχυρισμών τους και θέλουν να μετατρέψουν οποιαδήποτε κακόβουλη φήμη σε είδηση ή αυτοί που κατευθύνουν πληροφορίες υπέρ κάποιων και των συμφερόντων τους. Θα έπρεπε να εξηγήσουν γιατί δεν αντιπαραθέτουν τις πληροφορίες... δεν θέλουν μια αλήθεια να καταστρέψει τις ''ειδήσεις'' τους»

Πηγή: skai.gr