«Βόμβα» από το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων: «Έκλεισε» σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ο Μέσι

«Είναι τελειωμένη υπόθεση. Θα παίξει στη Σαουδική Αραβία», δήλωσε άνθρωπος που είναι κοντά στις διαπραγματεύσεις, χαρακτηρίζοντας το συμβόλαιο «τεράστιο»

«Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, θα παίξει στη Σαουδική Αραβία την επόμενη σεζόν», δήλωσε στο AFP (γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων) άνθρωπος από τη Σαουδική Αραβία, ο οποίος είναι κοντά στις διαπραγματεύσεις, χαρακτηρίζοντας το συμβόλαιο «τεράστιο».

Η αποχώρηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή είναι «τελειωμένη υπόθεση. Θα παίξει στη Σαουδική Αραβία», δήλωσε αυτή η πηγή, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη.

Αν και το όνομα του συλλόγου δεν είναι ακόμη γνωστό, η ίδια πηγή επιβεβαιώνει ότι «το συμβόλαιο είναι εξαιρετικό» και ότι οι δύο πλευρές οριστικοποιούν «μερικές λεπτομέρειες».

Ο παριζιάνικος σύλλογος, έπειτα από ερώτηση του AFP, περιορίστηκε στο να υπενθυμίσει ότι το συμβόλαιο του Μέσι λήγει στις 30 Ιουνίου.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μέσι είναι η Αλ Χιλάλ και το συμβόλαιό του θα αγγίζει τα 450 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο!

Πηγή: skai.gr