Tέλος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Νίκησε με 2-1 η Ένωση!

90' Γκολ για την ΑΕΚ με τον Γαλανόπουλο

Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην έδρα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

39' Γκολ η Ντινάμο. 1-0. Σκόρερ ο Μπούλατ. Τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον χαφ των γηπεδούχων, με πολλή δύναμη, στα 6-7 μέτρα από το ύψος της περιοχής. Η μπάλα πέρασε πάνω από το τείχος και καρφώθηκε στα δίχτυα της εστίας του Στάνκοβιτς.

Γκολ 1-1 η ΑΕΚ ισοφάρισε με πλασέ ο Τζούμπερ. Πίεση ψηλά από τον Σιμάνσκι, βοήθησε τον προωθημένο Βίντα να κλέψει και να περάσει στην περιοχή. Εκεί οι Λιβάι και Τσούμπερ συνδυάστηκαν άψογα, με τον δεύτερο να ελίσσεται και να πλασάρει ψύχραιμα στο 59'!

90' Γκολ για την ΑΕΚ με τον Γαλανόπουλο

Δείτε live την αναμέτρηση της ΑΕΚ από τον sport-fm.gr πατώντας εδώ

Ο Αργεντινός τεχνικός διατηρεί το 4-4-1-1 και στο πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν (όπως φυσικά έπραξε και σε όλα τα φιλικά), με τους Σιντιμπέ και Ελίασον να παίρνουν τη δεξιά πλευρά. Συγκεκριμένα, ο Στάνκοβιτς θα είναι στην εστία. Την τετράδα της άμυνας, από δεξιά προς τα αριστερά, θα συνθέτουν οι Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί, ενώ την αντίστοιχη στη μεσαία γραμμή οι Ελίασον, Γιόνσον, Σιμάνσκι και Πινέδα, με τον Τσούμπερ να κινείται δίπλα στον Γκαρσία.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς - Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί - Ελίασον, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα - Γκαρσία, Τσούμπερ.

Στον πάγκο για τους «κιτρινόμαυρους»: Αθανασιάδης, Γκίνης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Μαχαίρας, Πισάρο.

Πηγή: sport-fm.gr