Ευρωλίγκα: «Καμπάνα» στον Ερυθρό Αστέρα - Χωρίς Καμπάτσο μέχρι 28 Φεβρουαρίου

«Μπλέξιμο» προέκυψε για τον Ερυθρό Αστέρα, αφού οι Σέρβοι έφαγαν καμπάνα από την Ευρωλίγκα και τουλάχιστον μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου θα πορευτούν χωρίς τον Φακούντο Καμπάτσο στη διοργάνωση

Μεγάλο πρόβλημα που φέρνει τα πάνω-κάτω στον σχεδιασμό του προέκυψε για τον Ερυθρό Αστέρα! Οι Σέρβοι δέχθηκαν καμπάνα από την Ευρωλίγκα και κάπως έτσι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Φακούντο Καμπάτσο στη διοργάνωση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου!

Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 25.000 ευρώ από την Euroleague για παράβαση των Κανονισμών Οικονομικής Σταθερότητας και Fair Play (FSFPR) και πλέον βλέπουν τον Αργεντίνο να χάσει οκτώ κρίσιμα ματς!

Αναλυτικά η απόφαση:

«Οι επιβληθείσες κυρώσεις λαμβάνουν υπόψη τη σοβαρότητα των παραβάσεων, οι οποίες περιελάμβαναν ληξιπρόθεσμες οφειλές με παίκτες από την τρέχουσα και προηγούμενες σεζόν, καθώς και την παροχή αναληθών ή ανακριβών πληροφοριών, επιτρέποντας στον σύλλογο να εκμεταλλευτεί αδικαιολόγητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να συνεχίσει την κανονική λειτουργία του παρά την παράτυπη οικονομική κατάσταση στο πλαίσιο του FSFPR.
Η απόφαση αυτή μπορεί να προσβληθεί ενώπιον του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου».

Πηγή: sport-fm.gr