Αθανασίου: «Νοοτροπία πρωταθλητισμού ο Παναθηναϊκός - Έχει τηρήσει τις υποσχέσεις του ο Ιβάν»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο μέταλλο που έχει ο Παναθηναϊκός, του οποίου η μεγάλη εικόνα είναι πολύ βελτιωμένη, με τον Γιοβάνοβιτς να κάνει πράξη τις προγραμματικές του δηλώσεις

Νοοτροπία ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό έδειξε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός, παίρνοντας μια πάρα πολύ σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Τεράστιο διπλό και με τον τρόπο που ήρθε ακόμα πιο τεράστιο. Όταν σέ ένα ντέρμπι και μάλιστα μέσα στην Τούμπα, δέχεσαι γκολ στο 85’ και λίγο μετά καταφέρνεις να βγάλεις αντίδραση, νομίζω ότι αυτό δείχνει πως ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να χτίσει μια νοοτροπία ομάδας πρωταθλητισμού. Του έλειψε αυτό τα προηγούμενα χρόνια, πλέον έχει το μέταλλο. Έχει σφυρηλατηθεί μια τέτοια νοοτροπία και ο Παναθηναϊκός ανταποκρίνεται με επιτυχία», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για το παιχνίδι, ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε λόγο για δύο διαφορετικά ημίχρονα από πλευράς «πράσινων», που είχαν τις φάσεις στο πρώτο σε αντίθεση με το δεύτερο, στο οποίο οι γηπεδούχοι από ένα σημείο και μετά κυριάρχησαν.

Παράλληλα, ο Αθανασίου έκανε ειδική μνεία και στην κλάση του Ιωαννίδη, αλλά και στο γεγονός ότι ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει πολύ τις λεγόμενες «δεύτερες μπάλες» και αυτό έχει αποφέρει κέρδη στον Παναθηναϊκό.
Ενώ επισήμανε πως, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, στην χειρότερη περίπτωση το «τριφύλλι» θα τερματίσει δεύτερο, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό αφού θα μπορεί να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό όμιλο, με την πρόοδο να είναι πολύ μεγάλη και τις… προγραμματικές δηλώσεις του προπονητή του να τηρούνται.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr