Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Στάθηκε όρθια με 10 παίκτες κόντρα στη Χετάφε η Βιγιαρεάλ

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, Βιγιαρεάλ, έμεινε νωρίς με 10 παίκτες κόντρα στη Χετάφε, αλλά πήρε την ισοπαλία (0-0), αγνοώντας, ωστόσο, τη νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι

Έμεινε με 10 παίκτες από το 23ο λεπτό, αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στην έδρα της Χετάφε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, Βιγιαρεάλ (0-0).

Η ομάδα του Πατσέτα, όμως, συνεχίζεται να βρίσκεται σε κακή -αγωνιστικά- κατάσταση, καθώς βρίσκεται στη 12η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, μετρώντας οκτώ βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές, ενώ αγνοεί τη νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Το κίτρινο υποβρύχιο αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο για 70’ λόγω αποβολής του Μπαένα, με τον διεθνή εξτρέμ να παίρνει από νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια για αγκωνιά σε αντίπαλό του.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, δημιουργώντας 22 τελικές προσπάθειες στο ματς, χωρίς να καταφέρνουν να νικήσουν σε καμία από αυτές τον Γιόργκενσεν, ο οποίος πραγματοποίησε εννέα επεμβάσεις, όντας ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του.

Έτσι, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς να υπάρχει σκορ.

Πηγή: sport-fm.gr