Ζαχαριάδης: Έχει παρέλθει ο χρόνος που πρέπει να κινούμαστε με επιδόματα ελεημοσύνης και κουπόνια

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τσίπρα ανέφερε ότι ενώ υποσχόταν «σεισάχθεια», «σήμερα λανσάρει το σύνθημα χαρίζω σπίτια, χαρίζω οικόπεδα», ο κ. Ζαχαριάδης έκανε λόγο για άδικο και αφοριστικό σχόλιο.  

«Έχει παρέλθει ο χρόνος στη χώρα που πρέπει να κινούμαστε με επιδόματα ελεημοσύνης και με κουπόνια, πρέπει να δούμε ποιες πολιτικές θα είναι στοχευμένες για να βοηθήσουμε πολίτες που δεν μπορούμε με άλλο τρόπο, άρα εκεί χρειάζονται επιδόματα» τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τρίμηνη προστασία από πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και της αγροτικής γης σημείωσε ότι με αυτό τον τρόπο «εμείς λέμε ότι βάζουμε ένα πλαίσιο ώστε να προλάβουν όλοι να προσαρμοστούν σε αυτή την κατάσταση».

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τσίπρα ανέφερε ότι ενώ υποσχόταν «σεισάχθεια» και «παρέδωσε τα κόκκινα δάνεια στο 43,5%»,  «σήμερα λανσάρει το σύνθημα χαρίζω σπίτια, χαρίζω οικόπεδα», ο κ. Ζαχαριάδης έκανε λόγο για άδικο και αφοριστικό σχόλιο.
 

Πηγή: skai.gr