Κλείσιμο

Ν. Σαλαγιάννης: Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ή εκλογές

Να συγκροτηθεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας μετά τη σύνοδο Κορυφής ή να γίνουν εκλογές ζήτησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης.

Διευκρίνισε πάντως ότι οι εκλογές το μόνο που θα κάνουν, είναι να καλύψουν πολιτικές φιλοδοξίες των αρχηγών.

Το ζήτημα δεν είναι να «μοιράσουμε θώκους και υπουργεία, αλλά να στείλουμε το μήνυμα ότι οι πολιτικές δυνάμεις δεν εθελοτυφλούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής Καρδίτσας τόνισε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να απευθυνθεί στους πολίτες με καθαρές κουβέντες καθώς, σε λίγο καιρό η χώρα θα έχει πρόβλημα κυβερνησιμότητας.

Σημείωσε ότι σήμερα ζούμε τη διοικητική κατάρρευση και το πολιτικό σύστημα είναι κατώτερο των περιστάσεων.

Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι κατά τη χθεσινή ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου πολλοί κυβερνητικοί βουλευτές έφτασαν στα όρια τους, ενώ σημείωσε ότι έχουν ξεπεραστεί πια τα όρια ανοχής και αντοχής της κοινωνίας.

Ο κ. Σαλαγιάννης υπογράμμισε ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές δέχονται τα παράπονα, τον θυμό και την αγανάκτηση των δικών τους ανθρώπων. «Και η δική μας αντοχή έχει ένα όριο» τόνισε ο βουλευτής.

Καταλήγοντας, ο βουλευτής Καρδίτσας σημείωσε ότι «αν ο πρωθυπουργός δεν με πείσει ότι έχω σχέδιο, τότε θα πάρω τις δικές μου αποφάσεις για το τι πρέπει να κάνω. Δεν πρόκειται να συρθώ σε πορεία θανάτου για την κοινωνία και τους ανθρώπους που με γέννησαν και με έφεραν ως εδώ».
Πηγή: skai.gr