Το «πλοίο αγάπης» του Leonardo DiCaprio: Με ποιες γυναίκες περνά τις καλοκαιρινές διακοπές του

Από θεές της ρωσικής πασαρέλας μέχρι fashionistas από το Ηνωμένο Βασίλειο και μια απίθανη σχέση με μια πρώην διαγωνιζόμενη από γνωστό ριάλιτι  

Κάποτε ήταν μόνο οι ναυτικοί που είχαν ένα κορίτσι σε κάθε λιμάνι, αλλά στην περίπτωση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο αυτό δεν ισχύει, κυρίως αν αφορά τις καλοκαιρινές διακοπές του. Ο ηθοποιός περνά αρκετό χρόνο με το σκάφος του στον ωκεανό, ενώ επισκέφθηκε μερικούς από τους πιο «καυτούς» προορισμούς διακοπών της Ευρώπης. Και είχε και μια ελκυστική παρέα, σε κάθε «θαλάσσιο»… βήμα του. Από θεές της ρωσικής πασαρέλας μέχρι fashionistas από το Ηνωμένο Βασίλειο και μια απίθανη σχέση με μια πρώην διαγωνιζόμενη από γνωστό ριάλιτι. 

ΚΑΝΝΕΣ - ΜΑΪΟΣ

Κατά ειρωνεία της τύχης, όλα ξεκίνησαν στη στεριά, όταν ο Leo έκανε μια εμφάνιση στο 76ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Συνοδευόμενος από συναδέλφους του, μεταξύ των οποίων και ο διάσημος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορτσέζε, ο ηθοποιός βρέθηκε εκεί για να γιορτάσει την έναρξη της επερχόμενης ταινίας τους, το πολυαναμενόμενο «Killers Of The Flower Moon». Αυτό που ξεκίνησε ως επαγγελματική υποχρέωση σύντομα μετατράπηκε σε διακοπές, καθώς ο διάσημος ηθοποιός «αντάλλαξε» το κόκκινο χαλί με το κάτω κατάστρωμα του γιοτ του δισεκατομμυριούχου Τζέιμς Πάκερ. Συνοδευόμενος από τον στενό του φίλο, Tobey Maguire, ο ηθοποιός έκανε παρέα με την Irina Shayk, τη φημολογούμενη φίλη του πρώην αστέρα του NFL, Tom Brady. Βρήκε, μάλιστα, χρόνο για να κάνει μια ξεχωριστή εμφάνιση στα γενέθλια της φίλη του, Ναόμι Κάμπελ, στο γαλλικό θέρετρο. 

Αλλά για τον Leo, το πάρτι μόλις είχε αρχίσει...

ΑΚΤΗ ΑΜΑΛΦΙ - ΙΟΥΝΙΟΣ

Μέσα σε λίγες ημέρες ο ηθοποιός είχε μεταβεί στην ακτή Αμάλφι της Ιταλίας, όπου συναντήθηκε με την οικογένειά του για ένα δείπνο στη Νάπολη. Ωστόσο, σύντομα θα επέστρεφε στο γιοτ του, που ήταν αγκυροβολημένο στις ιταλικές ακτές, για ηλιοθεραπεία με τη 15χρονη ανιψιά του Normandie. Κατά τη διάρκεια επανειλημμένων επισκέψεων στη νότια Ιταλία, ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να χαλαρώνει στην ακτή του Σορέντο, σε μικρή απόσταση από το γραφικό ψαροχώρι Νεράνο.

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΙΟΥΝΙΟΣ

Η δίψα για πολιτισμό και ιστορία οδήγησε τον Leo να επιστρέψει στη στεριά, έστω και για ένα φευγαλέο ταξίδι στην πόλη της Φλωρεντίας, στην κεντρική Ιταλία. Ο ηθοποιός επισκέφθηκε με την οικογένειά του ένα ιστορικό παρεκκλήσι, προτού ξανασυναντήσει τον παλιό του φίλο Tobey Maguire, την πρώην σύζυγο του Maguire, Jennifer Meyer και τα παιδιά του πρώην ζευγαριού. Αργότερα, εκείνο το βράδυ αυτός και ο Maguire πήγαν μια βόλτα στην Piazza della Signoria. 

FORTE DEI MARMI - ΙΟΥΝΙΟΣ

Επόμενος σταθμός η Τοσκάνη και ένα οικογενειακό δείπνο στο δημοφιλές παραλιακό εστιατόριο Maitó, στην ιταλική παραθαλάσσια πόλη Forte Dei Marmi. Φημισμένο για τα θαλασσινά του και την πίτσα που ψήνεται με ξύλο, το μαγαζί υποδέχτηκε τον ηθοποιό και την παρέα του. 

ΠΑΡΙΣΙ - ΙΟΥΝΙΟΣ

Με την εβδομάδα μόδας να βρίσκεται σε εξέλιξη στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Leo χρησιμοποίησε την εκδήλωση ως ευκαιρία για να ξανασμίξει με το μοντέλο Rose Bertram. Ο ηθοποιός έχει συνδεθεί ρομαντικά με το συγκεκριμένο μοντέλο και η κοινή τους εμφάνιση στο εστιατόριο «L'Avenue» πυροδότησε εκ νέου τις φήμες για νέο ειδύλλιο του αστέρα του Χόλιγουντ. Κατά τη διάρκεια του ίδιου ταξιδιού εθεάθη να φεύγει από το Hôtel Costes, προτού παρακαθίσει σε ένα βραδινό δείπνο στο «Loulou» με το μοντέλο Neelan Gill και τον φίλο της, με τον οποίο ο Leo είναι στενοί φίλοι. 

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΙΟΥΛΙΟΣ

Ο ηθοποιός θα πραγματοποιήσει περισσότερες από μία επισκέψεις στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ξεκινώντας με μια εμφάνιση στο ιδιωτικό σόου του Machine Gun Kelly, στο Mayfair. Σύντομα θα επέστρεφε για μια επίσκεψη στο εστιατόριο «China Tang» του Dorchester Hotel, όπου δείπνησε με την οικογένειά του και τη Gigi Hadid. Ένα δεύτερο ραντεβού με τη Hadid και τους γονείς του θα ακολουθούσε μόλις 24 ώρες αργότερα, με την παρέα να κλείνει τραπέζι στο «Chiltern Firehouse».

Αργότερα, τον ίδιο μήνα επέστρεψε στην πόλη για μια εμφάνιση στο Marylebone, στο Chiltern Firehouse, όπου υποστήριξε την οικοδέσποινα του «Love Island«, Maya Jama, με την οποία φαίνεται ότι κάτι «τρέχει» τις τελευταίες εβδομάδες… Η Neelam Gill είναι, επίσης, παρούσα στις καλοκαιρινές διακοπές του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Και καθώς ο Ιούλιος πλησίαζε στο τέλος του, ο Leo κράτησε χαμηλό προφίλ καθώς αποχώρησε από το πάρτι για τα 80ά γενέθλια του Sir Mick Jagger στο νυχτερινό κέντρο «Embargo Republica».  

SAINT TROPEZ - ΙΟΥΛΙΟΣ 

Ο Leo έμοιαζε να περνάει από οντισιόν για τον ρόλο του James Bond καθώς έφτασε στο δημοφιλές εστιατόριο «Club 22» του Saint Tropez με ταχύπλοο. Συνοδευόμενος για άλλη μια φορά από τον Tobey Maguire, επέστρεψε αργότερα στο πολυτελές γιοτ του, όπου απαθανατίστηκε να διασκεδάζει στο πάνω κατάστρωμα, φορώντας ένα μπλε σορτσάκι. 

ΣΑΡΔΗΝΙΑ - ΙΟΥΛΙΟΣ 

Πράγματι, ο ηθοποιός και η συνοδεία του δεν άργησαν να σαλπάρουν για τη Σαρδηνία, όπου ο ηθοποιός είχε καλή παρέα με τη μορφή μιας μυστηριώδους μελαχρινής. Φορώντας ένα ροζ μπικίνι που αναδείκνυε τη σιλουέτα της, η άγνωστη γυναίκα φάνηκε να επισκιάζει τον Leo καθώς χαλάρωναν στις ακτές του νησιού της νότιας Ιταλίας.

Στο πλευρό του ηθοποιού βρέθηκαν επίσης ο Ελβετός επιχειρηματίας, Ernesto Bertarelli, και ο έμπορος τέχνης, Hillel 'Helly' Nahmad. Ο Leo και ο Bertarelli εθεάθησαν αργότερα να επιβιβάζονται σε αεροπλάνο στο ιδιωτικό αεροδρόμιο της Olbia, το οποίο διαθέτει το δικό του τερματικό σταθμό ιδιωτικών τζετ για πλούσιους ταξιδιώτες. Προφανώς, ενθουσιασμένος με τη Σαρδηνία, επέστρεψε σύντομα με τη Neelam Gill, η οποία αναγκάστηκε να διαψεύσει δημοσίως τις φήμες για ρομαντική σχέση με τον Leo, που πυροδότησαν οι κοινές τους εμφανίσεις. 

ΙΜΠΙΖΑ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 

Ο Leo επέστρεψε στη Μεσόγειο και με παρέα που ήταν περισσότερο γνωστή στους Βρετανούς τηλεθεατές παρά στους θαυμαστές του θρύλου του Χόλιγουντ. Ο ηθοποιός επισκέφθηκε δύο φορές την Ίμπιζα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με την πρώτη να τον βρίσκει στην παρέα του διάσημου μοντέλου Megan Roche.

Κατά την επιστροφή του, ο Leo αποκάλυψε μια άγνωστη μέχρι τώρα σχέση με την Arabella Chi, γνωστή από την εμφάνισή της σε βρετανικό ριάλιτι. Η σύνδεση της Chi με τον ηθοποιό έρχεται μέσω του τωρινού της φίλου, του αυτοαποκαλούμενου «βασιλιά των νυχτερινών κέντρων», Richie Akiva, στενού φίλου του ηθοποιού και καλεσμένου στο γιοτ του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ακτές του νησιού των Βαλεαρίδων για πάρτι. Πιο πρόσφατα, ο ηθοποιός εντοπίστηκε με το μοντέλο Imaan Hammam σε τοπικό εστιατόριο. 
 

Πηγή: skai.gr