Neelam Gill: Αυτό είναι το 28χρονο μοντέλο που έχει «κλέψει» την καρδιά του Leonardo DiCaprio

Ο DiCaprio δεν είναι ο πρώτος διάσημος με τον οποίο συνδέεται το διάσημο μοντέλο 

Οι όμορφες νεαρές γυναίκες φαίνεται ότι δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο 48χρονος σταρ του Χόλιγουντ, τον τελευταίο καιρό, κάνει βόλτες σε όλο τον κόσμο, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές του. 

Ήταν οι Κάννες, μετά το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ακτή Αμάλφι και πρόσφατα το Σεν Τροπέ. Εξαιρετικές τοποθεσίες που συγκρίνονται μόνο με την παρέα του ηθοποιού, η οποία, εκτός από τον ηθοποιό φίλο του, Τόμπι Μαγκουάιρ, και διάφορα μέλη της οικογένειάς του, περιλαμβάνει συχνά μια σειρά από εντυπωσιακές γυναίκες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEELAM KAUR GILL (@neelamkg)

Ανάμεσα σε αυτά τα όμορφα πρόσωπα, ωστόσο, ένα πρόσωπο ξεχωρίζει. Διότι αυτή η ιδιαίτερα εντυπωσιακή νεαρή γυναίκα έχει γίνει όλο και πιο οικεία εικόνα στο πλευρό του σταρ από τότε που τους εντόπισαν για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο.

Πρόκειται για τη Neelam Gill, ένα 28χρονο μοντέλο από τη Βρετανία, από το Coventry, που μεγάλωσε παρακολουθώντας Bollywood και όχι Hollywood. Έγινε το πρώτο μοντέλο ινδικής καταγωγής που συμμετείχε σε καμπάνια της Burberry, πριν από σχεδόν μια δεκαετία.

Ήταν εκεί στις Κάννες, εκθαμβωτική, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Στη συνέχεια ήρθαν οι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις στο Chiltern Firehouse του Λονδίνου, ακριβώς την ίδια ώρα με τον διάσημο ηθοποιό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEELAM KAUR GILL (@neelamkg)

Αυτό πυροδότησε φήμες ότι η Neelam Gil -δεν ήταν τριών ετών όταν ο DiCaprio πρωταγωνίστησε στον «Τιτανικό»- μπορεί να έχει γίνει το τελευταίο μοντέλο που έπεσε στη γοητεία του αιώνιου εργένη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μοντέλο και ο ηθοποιός φαίνεται να συναντιούνται όλο και πιο συχνά.

Στην Ακτή Αμάλφι, η 28χρονη καλλονή και μερικές από τις φίλες της μοντέλα εθεάθησαν στο mega-yacht του DiCaprio, ενώ ακολούθησε δείπνο στο Παρίσι.

Στη συνέχεια, την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι ήταν στη λίστα των καλεσμένων στο καλοκαιρινό πάρτι της «Vogue», πάλι στο Chiltern Firehouse, όπου η Neelam έλαμπε με ένα διάφανο φόρεμα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEELAM KAUR GILL (@neelamkg)

Όλα αυτά είναι, μάλλον, ένα μυστήριο, όχι μόνο επειδή ο DiCaprio φημολογείται επίσης ότι απολαμβάνει μια «χωρίς δεσμεύσεις» περιπέτεια με ένα άλλο μοντέλο, τη Gigi Hadid. Αλλά αν ποτέ αποφασίσει να νοικοκυρευτεί, η Neelam είναι μια καλή περίπτωση. 

Τον περασμένο μήνα, μίλησε στο «Hello! Fashion» για το πώς βρήκε τη δύναμη να εγκαταλείψει έναν βίαιο πρώην φίλο της. Πιστεύεται ότι μιλούσε για τον Αμερικανό ράπερ, J Stash, με τον οποίο έβγαινε το 2017 και ο οποίος βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Ιανουάριο. «Για να το θέσω ευθέως, παραλίγο να πεθάνω στη σχέση μου. Πραγματικά, δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα να βγω ζωντανή», δήλωσε η Neelam στο περιοδικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEELAM KAUR GILL (@neelamkg)

Ο DiCaprio δεν είναι ο πρώτος διάσημος με τον οποίο συνδέεται η Neelam. Το 2015 φημολογήθηκε ότι έβγαινε με το πρώην αστέρι των One Direction, Zayn Malik. Εκείνη ήταν επίσης η χρονιά που έπαθε αυτό που η ίδια αποκαλεί «τεράστιο νευρικό κλονισμό», ξυπνώντας στη μέση της νύχτας με κρύο ιδρώτα και εξουθενωτική ναυτία. Την έστειλαν στο σπίτι της από μια φωτογράφιση και της ζήτησαν να ξεκουραστεί. Λίγα είναι γνωστά για το ειδύλλιο που είχε το 2017 με τον J Stash, εκτός από το ότι φωτογραφήθηκαν μαζί. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEELAM KAUR GILL (@neelamkg)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEELAM KAUR GILL (@neelamkg)

Πηγή: skai.gr