Taylor Swift: Έριξε «πόρτα» στη Meghan Markle να εμφανιστεί στο podcast της στο Spotify

Η τραγουδίστρια της ποπ κλήθηκε από την ίδια τη Μέγκαν Μαρκλ να εμφανιστεί στο podcast «Archetypes», αλλά αρνήθηκε μέσω του εκπροσώπου της

Η Taylor Swift απέρριψε την πρόσκληση να εμφανιστεί στο podcast της Meghan Markle, παρά το γεγονός ότι έλαβε «προσωπική επιστολή» από τη Δούκισσα. 

Η τραγουδίστρια της ποπ κλήθηκε από την ίδια τη Μέγκαν Μαρκλ να εμφανιστεί στο «Archetypes», αλλά αρνήθηκε μέσω του εκπροσώπου της, ανέφερε η «Wall Street Journal». 

Η εφημερίδα περιγράφει τις σχέσεις του Χάρι και της Μέγκαν με το Netflix, ενώ στελέχη του γίγαντα του streaming και του Spotify φέρεται να δήλωσαν ότι ήταν συγκλονισμένοι από την έλλειψη ιδεών και παραγωγικότητας του ζευγαριού.

Από τότε που εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και έφυγαν στην Καλιφόρνια για να ζήσουν στη νέα τους έπαυλη των 14 εκατ. δολαρίων με εννέα υπνοδωμάτια, το ζευγάρι έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο εταιρειών ψυχαγωγίας «για να βοηθήσει στην προώθηση της ‘’αλήθειας’’ τους», αναφέρει το δημοσίευμα.  

H Meghan Markle

Μετά το «κόψιμο» από το Spotify και το Netflix δήλωσε, επίσης, ότι είναι απίθανο να ανανεώσει τη συμφωνία του μετά τη λήξη της το 2025. Έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο, ότι το ζευγάρι δημιουργεί επί του παρόντος μια σειρά εμπνευσμένη από τις «Μεγάλες Προσδοκίες» για το Netflix με τίτλο «Bad Manners». 

H Meghan Markle και ο Χάρι

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η σειρά έχει ανατεθεί από το ίδιο το Netflix. Ένα ντοκιμαντέρ για τους Αγώνες Invictus, μια παραγωγή που εγκρίθηκε λίγο μετά την υπογραφή της συμφωνίας του ζευγαριού με το Netflix ύψους 80 εκατ. λιρών το 2020, βρίσκεται επίσης στα σκαριά. 

Το πρόγραμμα, με τίτλο «Heart of Invictus», θα παρακολουθεί τους αθλητές σε όλο τον κόσμο που προπονούνται για τους Αγώνες στη Χάγη. Είναι μία από τις μοναδικές ιδέες του ζευγαριού που δεν απορρίφθηκε από τον γίγαντα του streaming. 

Το δημοσίευμα της «Wall Street Journal» ανέφερε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν προτείνει εκπομπές που έμοιαζαν πολύ με τα ήδη δημοφιλή προγράμματα του Netflix. 

Το podcast της Μέγκαν, το οποίο παράγεται από το Spotify στο πλαίσιο της συμφωνίας τους και αφορά τα στερεότυπα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, δεν θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν. Η Μέγκαν και ο Χάρι φέρεται να υπέγραψαν συμφωνία 15 εκατ. λιρών (20 εκατ. δολαρίων) με το Spotify για το έργο στα τέλη του 2020, αλλά οι γνώστες του γίγαντα του ήχου ισχυρίζονται ότι το βασιλικό ζεύγος δεν πληρούσε το κριτήριο παραγωγικότητας που απαιτείται για να λάβει την πλήρη αμοιβή, ανέφερε η «Wall Street Journal».

Το πρακτορείο ταλέντων που υπέγραψε πρόσφατα με τη Μέγκαν, το WME, δήλωσε: «Η ομάδα πίσω από το Archetypes παραμένει υπερήφανη για το podcast που δημιούργησε στο Spotify».

Πηγή: skai.gr