Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Εκφράστε το θαυμασμό σας σε άτομα που αγαπάτε και που αξίζουν πραγματικά. Κάποιο ζήτημα παρουσιάζει ιδιαίτερη ευκολία στην επίλυση του! Μόνο οι συζητήσεις με αμοιβαία κατανόηση μπορούν να έχουν καλό τέλος. Στον συναισθηματικό τομέα, να είστε λίγο πιο χαλαροί και ελαστικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με την εξέλιξη της σχέσης σας.

Ταύρος

Για τους περισσότερους, η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ανησυχίες αναφορικά με την οικογένειά σας. Αναζητήστε τα θετικά στην επιχείρηση ή την εργασία, ώστε η διάθεσή σας να μην πέσει από τις καταθλιπτικές σκέψεις και το άγχος. Και αφού περάσετε την ημέρα σας διευθετώντας μια σειρά προβλημάτων, συνιστάται να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το βράδυ.

Δίδυμοι

Ίσως θα πρέπει να χαμηλώσετε τον πήχη των προσδοκιών σας σήμερα και να έχετε για τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς σας στόχους πραγματοποιήσιμα όνειρα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στους αγαπημένους σας και ξεχάστε τις έγνοιες. Φροντίστε επίσης την υγεία σας ή την καλή σας φυσική κατάσταση.

Καρκίνος

Η πρόσφατες επιτυχίες φαίνεται να σας έχουν πάρει τα μυαλά και παρουσιάζετε μια υπερφίαλη συμπεριφορά! Αναγνωρίστε τον ρόλο που έπαιξαν οι γύρω σας στην επιτυχία σας και αποδώστε τους τα εύσημα. Κάντε μια καλή αξιολόγηση και μια ιεράρχηση των δραστηριοτήτων σας. Ασχοληθείτε άμεσα με ότι μπορεί να είναι αποδοτικό ή να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.

Λέων

Ανυπομονησία σας πιάνει... Σας προβληματίζει το γεγονός ότι, ενώ κάνατε ότι έπρεπε, τα πράγματα δεν λένε να αλλάξουν πορεία. Μήπως περιμένατε πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και μην εμπλέκεστε σε διαμάχες χωρίς ουσία.

Παρθένος

Κάποιες απροσδιόριστες ανησυχίες θα έχετε, που θα χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Εμπιστευτείτε τους φόβους σας σε δικούς σας ανθρώπους και θα χαλαρώσετε αισθητά. Βρείτε τι είναι αυτό που σας προκαλεί ανησυχία και τροφοδοτεί τις φοβίες σας και αποβάλλετε το από την ζωή σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να χαρείτε τα όσα καλά έχετε κατακτήσει και να δημιουργήσετε χώρο για τα καινούργια.

Ζυγός

Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Η σχέση σας θα βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, υπάρχει όμως έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου.

Σκορπιός

Ενσκήψτε με μητρικό ή πατρικό συναίσθημα στα προβλήματα των γύρω σας, γιατί αλλιώς θα σας ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο, με τα νεύρα που θα έχετε. Οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες σας, ξεπερνούν κατά πολύ κάθε ρεαλιστική προοπτική! Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και ανασκουμπωθείτε! Δεν είναι καιρός για αρχομανία και υπερφίαλες συμπεριφορές.

Τοξότης

Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις. Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σας. Αφήστε τις σκληράδες και πλησιάστε τον σύντροφο σας. Άκρως συναισθηματική μέρα, ευνοούνται οι σχέσεις, ενώ υπάρχει αρμονία στον εργασιακό σας χώρο

Αιγόκερως

Νέο ενδιαφέρον στον επαγγελματικό τομέα σας δίνει φτερά και η δημιουργική σας πλευρά μπορεί να ανθίσει και πάλι. Επενδύστε στην φαντασία σας και θα μεγαλουργήσετε. Δεν σας αφήνει ασυγκίνητους το ενδεχόμενο να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο χειρισμός όμως της εικόνας σας μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση και την ζήλια των γύρω σας…

Υδροχόος

Σήμερα θα ήταν απαραίτητο να ορθώσετε τις άμυνες σας, ώστε να είστε απυρόβλητοι! Αυτό θα σας βοηθήσει σε επιθέσεις από άγνωστους και θα σας προστατέψει από μικρά προβλήματα και απογοητεύσεις. Οι στενοί σας φίλοι ωστόσο θα βρίσκονται στο πλευρό σας, εάν τους το επιτρέψετε. Εκμυστηρευτείτε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας και πιθανόν να λάβετε κάποιες καλές συμβουλές.

Ιχθείς

Κάποιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα, μετά από έξυπνο χειρισμό και συμπαράσταση τρίτων προσώπων, σας προσφέρουν νέες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα! Η επικοινωνία όμως δεν είναι και το καλύτερο σας χαρτί για σήμερα. Δείτε τα πράγματα χαλαρά και μην απαντάτε σε προκλήσεις.

Πηγή: thebest