Στην αντεπίθεση η σύζυγος του Kevin Costner: Κατηγορεί τον ηθοποιό για υπέρογκες δαπάνες

Το καθαρό εισόδημα του ηθοποιού το 2022 ήταν λίγο πάνω από 7,5 εκατ. δολάρια

Τα προσωπικά οικονομικά στοιχεία του Κέβιν Κόστνερ για το 2022 έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο χάρη στην εν διαστάσει σύζυγό του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ. Η 49χρονη Κριστίν περιγράφει λεπτομερώς, σύμφωνα με νέα δικαστικά έγγραφα, πόσα ακριβώς έβγαλε και ξόδεψε ο σταρ του «Yellowstone» πέρυσι, σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει καλύτερη διατροφή, όπως γράφει το «People». Ο διάσημος ηθοποιός κέρδισε συνολικά 19.517.064,32 δολάρια προ φόρων λόγω των εισοδημάτων που συγκέντρωσε από τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πρότζεκτ, ενοίκια κ.ά., σύμφωνα με τα έγγραφα.

Ο Κέβιν Κόστνερ και η οικογένειά του, ωστόσο, δαπάνησαν πέρυσι 11.921.543,89 δολάρια σε έξοδα. Το καθαρό εισόδημα του ηθοποιού το 2022 ήταν λίγο πάνω από 7,5 εκατ. δολάρια. Μεγάλο μέρος των δαπανών του Κόστνερ αφορούσε τα τρία σπίτια του, μεταξύ των οποίων ένα ακίνητο στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, ένα σπίτι στο Άσπεν και ένα ακόμη που βρίσκεται κοντά σε θάλασσα. Κάθε ακίνητο απαιτούσε έναν μακρύ κατάλογο εξόδων, προφανώς λόγω της συντήρησής τους.

Τα έξοδα

Η πρώην σύζυγός του φέρεται να αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα, παρά το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, που περιγράφει λεπτομερώς ότι είχε 30 ημέρες για να εκκενώσει το σπίτι τους, αφού κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την 1η Μαΐου. Η ίδια υποστήριξε ότι ο ηθοποιός δεν έχει «καμία νομική βάση» για να την «πετάξει» έξω από το κτήμα τους στη Δυτική Ακτή και έβαλε μπροστά τα παιδιά τους αναφέροντας ότι «τα παιδιά έχουν ζήσει σε αυτό το σπίτι για όλη τους τη ζωή», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. 

Τα δικαστικά έγγραφα έδειξαν επίσης ότι ο Κόστνερ πλήρωσε περισσότερα από 36.000 δολάρια για φιλανθρωπικές εισφορές, 830.000 δολάρια σε δώρα και ξόδεψε χιλιάδες δολάρια σε χρεώσεις πιστωτικών καρτών για κάθε μέλος της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένου και της συζύγου του.

Ωστόσο, η μητέρα τριών παιδιών είναι δυσαρεστημένη με τη διαφαινόμενη οικονομική της κατάσταση μετά το διαζύγιό της από τον ηθοποιό. Η ίδια, επίσης, υποστήριξε ότι ο Κόστνερ φέρεται να προσπάθησε να καταθέσει 1 εκατ. δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό για να την «εξαναγκάσει» να αποδεχτεί τους όρους της διατροφής που προέβλεπε η προγαμιαία συμφωνία τους. «Δεν μπορώ να κάνω αυτή την παραχώρηση, δεν δέχομαι την πληρωμή και έδωσα εντολή στον οικονομικό μας λογιστή, Francis Shelley, να επιστρέψει τα χρήματα στον Κέβιν», είπε η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα. 

Πηγή: skai.gr