Shakira - Pique: Προσπαθούσαν να κάνουν και τρίτο παιδί όταν ήταν μαζί

Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η Κολομβιανή σταρ ήθελε να μείνει ξανά έγκυος, γι’ αυτό και φέρεται να πήγαινε τακτικά σε κλινική γονιμότητας 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, η Σακίρα φέρεται να επισκέφθηκε πριν από μερικά χρόνια κλινική γονιμότητας αρκετές φορές. 

Αν και η Κολομβιανή τραγουδίστρια χώρισε με τον Πικέ και αυτή τη στιγμή οργανώνει τη μετακόμισή της στο Μαϊάμι με τους γιους της Milan και Sasha, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο κόσμος αναρωτιέται αν η τραγουδίστρια θα ήταν πρόθυμη να μείνει ξανά έγκυος. 

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, η Σακίρα όταν ανακάλυψε ότι ο Πικέ ήταν άπιστος βρέθηκε πολύ κοντά στα μικρά παιδιά της και έδειξε ακόμη περισσότερο το μητρικό της ένστικτο. Οπότε το ερώτημα που θέτουν τα δημοσιεύματα είναι: Θα επιδιώξει η Σακίρα να μείνει ξανά έγκυος; 

Η «El Nacional», στην Καταλονία, υπενθύμισε μια συνέντευξη της τραγουδίστριας όταν περίμενε το δεύτερο παιδί της και στην οποία είπε ότι θα ήθελε να γίνει μητέρα ενός κοριτσιού.

«Θα είναι ένα δώρο για τον Μίλαν να αποκτήσει ένα αδελφάκι. Θα ήθελα να αποκτήσω ένα κορίτσι κάποια στιγμή, αλλά θα δούμε, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Προς το παρόν είμαι ευτυχισμένη γιατί αγαπώ και εγώ τα παιδιά», είχε δηλώσει τότε η Σακίρα. 

Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, συγκεκριμένα πριν από μερικά χρόνια, η Κολομβιανή σταρ ήθελε να μείνει ξανά έγκυος, γι’ αυτό και φέρεται να πήγαινε τακτικά σε κλινική γονιμότητας και μάλιστα με ψευδώνυμο, ώστε να μην την ανακαλύψουν. Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ήταν «Sila Prieto».

«Πριν από μερικά χρόνια ειπώθηκε ότι η Σακίρα βρισκόταν σε κλινική γονιμότητας για να υποβληθεί σε θεραπεία. Είναι αρκετά μεγάλη για να γίνει μητέρα και δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση. Για να μην διαρρεύσει η είδηση, η ίδια «κρύφτηκε» πίσω από το συγκεκριμένο ψευδώνυμο», γράφουν τα ΜΜΕ. 

Και παρόλο που η τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ή αποκλείσει τίποτα, έχει στο μυαλό της μόνο το ταξίδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη νέα ζωή που την περιμένει με τα παιδιά της, αφού θα έχει την επιμέλεια μετά τη συμφωνία με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος καυχιέται για τον έρωτά του με την Clara Chía, μια νεαρή γυναίκα με την οποία απάτησε την Κολομβιανή τραγουδίστρια. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για χωρισμό ή συχνούς τσακωμούς του ζευγαριού. 
 

Πηγή: skai.gr