Pink: Φοβόμουν ότι θα ήμουν απαίσια μητέρα – Έχω γίνει απίστευτα υπεύθυνη

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει πουλήσει περισσότερα από 60 εκατ. άλμπουμ παγκοσμίως και έχει κερδίσει τρία Grammy και ένα Emmy

Το να ισορροπεί τις δύο αγάπες της - την οικογένεια και την καριέρα της - είναι κάτι που η Pink προσπαθεί να «κατακτήσει» για περισσότερο από μια δεκαετία. «Όταν έκανα παιδιά, ο κόσμος έλεγε: ‘’Η καριέρα σου θα τελειώσει. Πώς θα κάνεις περιοδεία;», αναφέρει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People», η οποία είναι μητέρα της 11χρονης Willow, 11 ετών και του 6χρονου Jameson. 

Ωστόσο, η 43χρονη Pink απέδειξε με τη στάση της σε όσους την αμφισβητούσαν ότι έκαναν λάθος. Έχει πουλήσει περισσότερα από 60 εκατ. άλμπουμ παγκοσμίως, έχει σημειώσει 23 Top 40 singles και έχει κερδίσει τρία Grammy και ένα Emmy. Η τελευταία της περιοδεία ήταν η δεύτερη πιο κερδοφόρα περιοδεία όλων των εποχών από γυναίκα καλλιτέχνιδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Τώρα, μετά την κυκλοφορία του ένατου άλμπουμ της «Trustfall», είναι έτοιμη να το ξανακάνει, πρώτα με την περιοδεία της στο στάδιο Pink Summer Carnival αυτό το καλοκαίρι και στη συνέχεια με την περιοδεία Trustfall arena το φθινόπωρο.

Η Pink

«Φοβόμουν ότι θα ήμουν μια απαίσια μητέρα», λέει η Pink. «Το να είμαι μητέρα είναι το πιο απίστευτο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Είναι συγκλονιστικό το πόσο υπεύθυνη έχω γίνει», αναφέρει η ίδια χαμογελώντας. 

«Ήμουν υπεύθυνη για τα σνακ στον αγώνα μπάσκετ της περασμένης εβδομάδας. Θα είμαι συνοδός στον χορό της Γουίλοου την επόμενη Παρασκευή... Ποια είμαι;», λέει αστειευόμενη. «Αλλά μου αρέσει πολύ», προσθέτει. 

Η Pink είναι η απόλυτη μαμά και ροκ σταρ. Παρά τις θυσίες, η διάσημη τραγουδίστρια είναι ευτυχισμένη, ζώντας το καλύτερο και από τους δύο κόσμους ή τουλάχιστον προσπαθώντας να το κάνει.

«Θέλω να είμαι η καλύτερη που μπορώ να είμαι σε όλα και αυτό είναι αρκετά δύσκολο έως αδύνατο. Μου αρέσει να είμαι μητέρα, μου αρέσει η μουσική και είμαι τυχερή που μπορώ να κάνω όλα αυτά τα πράγματα. Νιώθω ευλογημένη κάθε ημέρα», καταλήγει. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Πηγή: skai.gr