ΚΑΙΡΟΣ

Οι αστέρες του Χόλιγουντ βρίσκονται στο πλευρό του Ισραήλ – Με ανοιχτή επιστολή τους καταδικάζουν τις δολοφονίες της Χαμάς

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η επιστολή, μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρώσει πάνω από 700 υπογραφές  

Πολλές προσωπικότητες από τον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, όπως η Gal Gadot, ο Jerry Seinfeld, η Jamie Lee Curtis και ο Chris Pine, έβαλαν το όνομά τους σε μια επιστολή που δείχνει την υποστήριξή τους στο Ισραήλ.

Η επιστολή, η οποία έχει περισσότερες από 700 υπογραφές, δημιουργήθηκε από την οργάνωση Creative Community for Peace και καταδικάζει τις μαζικές δολοφονίες από τη Χαμάς.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει: «Αυτό είναι τρομοκρατία. Αυτό είναι κακό. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ή εκλογίκευση για τις πράξεις της Χαμάς.

Πρόκειται για βάρβαρες τρομοκρατικές πράξεις που πρέπει να καταγγέλλονται από όλους. Πρόκειται για μια τρομοκρατική οργάνωση της οποίας οι ηγέτες καλούν σε δολοφονία των Εβραίων παντού».

Οι διάσημοι ζητούν, επίσης, από τους ανθρώπους της ψυχαγωγίας να είναι προσεκτικοί στις πληροφορίες που αναπαράγουν αυτές τις ημέρες και κυρίως στην πλατφόρμα. 

«Οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που βιώνουν ασύλληπτα επίπεδα φόβου και βίας», υπογραμμίζουν στην επιστολή τους. 

Και προσθέτουν: «Ελπίζουμε για την ημέρα που οι Ισραηλινοί και οι Παλαιστίνιοι θα μπορούν να ζήσουν ειρηνικά δίπλα-δίπλα».

Πηγή: skai.gr