Gal Gadot για Ισραήλ: Προσεύχομαι για όλους εκείνους που πονάνε

Και η Ισραηλινή σταρ Netta ξέσπασε σε κλάματα, καθώς μιλούσε στους ακολούθους της για όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ

Ολοένα και αυξάνεται η ανησυχία για διεύρυνση του πολέμου στη Μέση Ανατολή μετά και την επίσημη εμπλοκή της Χεζμπολάχ στον πόλεμο που ξέσπασε στο Ισραήλ μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς. 

Η Γκαλ Γκαντότ προχώρησε σε μια ανάρτηση για τον πόλεμο που κήρυξε στην πατρίδα της η Χαμάς. H «Wonder Woman» του κινηματογράφου, έκανε έναν απολογισμό νεκρών και τραυματιών, με τα δεδομένα που υπήρχαν το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου. «Η Χαμάς κρατάει ομήρους, ελέγχει βάσεις και οικισμούς στο Ισραήλ. Ακούω τις φωνές τους και χτυπούν την πόρτα. Είμαι με τα δύο μικρά μου παιδιά. Η καρδιά μου πονάει. Προσεύχομαι για όλους εκείνους που πονάνε» έγραψε, μεταξύ άλλων, η διάσημη ηθοποιός. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Αργότερα επέστρεψε, αναρτώντας τη χαρακτηριστική πλέον μπλε εικόνα με τη σημαία της χώρας.

«Είμαι δίπλα στο Ισραήλ και θα έπρεπε να είσαι και εσύ. Ο κόσμος δεν μπορεί μένει απαθής όταν συμβαίνουν αυτές οι τρομακτικές πράξεις!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Νωρίτερα, μια ακόμη Ισραηλινή σταρ, η Netta, ξέσπασε σε κλάματα, καθώς μιλούσε στους ακολούθους της για όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ.

Μέσω Instagram, η Ισραηλινή τραγουδίστρια που κέρδισε την Eurovision το 2018 για λογαριασμό της πατρίδας της, «ανέβασε» μερικά Instagram stories, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

H Netta

Πηγή: skai.gr