ΚΑΙΡΟΣ

Miley Cyrus: Κέρδισε ασφαλιστικά μέτρα για stalker που εμφανίστηκε στο σπίτι της μετά την αποφυλάκισή του

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Αν και το άτομο φέρεται να επισκέφθηκε την οικία της, η ομάδα ασφαλείας της τραγουδίστριας ειδοποίησε την αστυνομία για την παρουσία του

Η Μάιλι Σάιρους κατάφερε και κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα σε δικαστήριο εναντίον ενός φερόμενου stalker, ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του εμφανίστηκε στο σπίτι της. Την είδηση για την 30χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε το TMZ και ανέφερε ότι στη νομική της κατάθεση η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο 52χρονος Alexander Kardalian έφτασε στο σπίτι της λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του.

Η διάσημη καλλιτέχνιδα, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι δεν είχε κέρδος από την περιοδεία της το 2014, ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ο Kardalian της έστελνε και ανεπιθύμητες επιστολές, στις οποίες ανέλυε τις εμμονές του μαζί της που ξεκινούσαν από το 2018. Στην κατάθεση η Μάιλι Σάιρους ανέφερε ότι το άτομο της ζητούσε χρήματα, ενώ φέρεται να της έκανε και σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου για εκείνη.

Η τραγουδίστρια κατέθεσε ότι η «εμμονική συμπεριφορά» του Kardalian έγινε ακόμη πιο ανησυχητική το περασμένο καλοκαίρι, όταν φέρεται να έφτασε απρόσκλητος στην κατοικία της στο Λος Άντζελες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Το εν λόγω άτομο φέρεται να απομακρύνθηκε και τις δύο φορές από την οικία της. 

Η ερμηνεύτρια ισχυρίστηκε ότι ο Kardalian συνελήφθη τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους και φυλακίστηκε στην πολιτειακή φυλακή San Quentin μέχρι τον περασμένο Αύγουστο, οπότε και αποφυλακίστηκε. Η Μάιλι Σάιρους ισχυρίστηκε ότι το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να επέστρεψε στην ιδιοκτησία της μόλις λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του. Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ο Kardalian της έστειλε μια επιστολή, στην οποία έγραφε ότι θα επισκεπτόταν την κατοικία της, αμέσως μετά την αποφυλάκισή του. 

Αν και το άτομο φέρεται να επισκέφθηκε την οικία της, η ομάδα ασφαλείας της τραγουδίστριας ειδοποίησε την αστυνομία για την παρουσία του. Η ερμηνεύτρια ανέφερε, επίσης, ότι ο φερόμενος ως διώκτης της απειλήθηκε με σύλληψη σε περίπτωση που επέστρεφε στην κατοικία της στο μέλλον, αν και τελικά το έκανε. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, ο δράστης χρησιμοποιούσε τη διεύθυνση του σπιτιού της για λόγους που σχετίζονται με την ασφάλιση υγείας. Τέλος, η ερμηνεύτρια επισήμανε ότι ο φερόμενος ως διώκτης της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Ένας δικαστής υπέγραψε το αίτημα και έδωσε εντολή να μην επιτρέπεται πλέον στον Kardalian να επικοινωνεί μαζί της με οποιονδήποτε τρόπο και να μείνει μακριά από τις μουσικές ή δημόσιες εμφανίσεις της. Ο φερόμενος ως stalker της Μάιλι Σάιρους θα πρέπει επίσης να μένει τουλάχιστον 100 μέτρα μακριά από την τραγουδίστρια, καθώς και από το σπίτι της, το αυτοκίνητό της και κάθε χώρο όπου εμφανίζεται, ανά πάσα στιγμή.

Πηγή: skai.gr