Miley Cyrus: Το «Flowers» δεν αφορά μόνο τον χωρισμό μου με τον Liam Hemsworth – Δεν «σβήνω» το παρελθόν μου

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι γνώριζε από την αρχή ότι το τραγούδι θα κάνει τεράστια επιτυχία 

Το τραγούδι «Flowers» της Miley Cyrus, ένα κομμάτι από το τελευταίο της άλμπουμ «Endless Summer Vacation», είναι η απόλυτη επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα, το τραγούδι ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify τον Μάιο μετά την κυκλοφορία του τον Ιανουάριο.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας μόλις άκουσαν τους στίχους και είδαν το βίντεο κλιπ του τραγουδιού είχαν έτοιμη την ετυμηγορία τους: Η τραγουδίστρια αναφέρεται στον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Liam Hemsworth. 

Τελικά, η πραγματικότητα δεν είναι αυτή… Σε νέα συνέντευξη στη βρετανική «Vogue» που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου, η Cyrus περιγράφεται ως «αλλεργική» στην ιδέα ότι η πρόσφατη μουσική της σχετίζεται άμεσα με τη 10ετή σχέση της με τον Hemsworth.

«Δεν θα έσβηνα την ιστορία μου ούτε θα ήθελα να σβηστεί», είπε στο περιοδικό αναφορικά με τη σχέση της με τον Hemsworth, εξηγώντας περαιτέρω ότι αισθάνεται πως «το να έχεις μια ενδιαφέρουσα ζωή κάνει ενδιαφέρουσα την αφήγηση ιστοριών».

Αποκάλυψε στη συνέντευξη ότι στην αρχή το «Flowers» δεν ήταν ο «ύμνος αυτοβοήθειας και ενδυνάμωσης» που είναι τώρα. Η τραγουδίστρια από το Τενεσί τραγουδάει για την επίπονη διαδικασία του να προχωράς μπροστά, έχοντας μόνο στις «βαλίτσες» σου τη δέσμευση για τη δική σου ευτυχία. 

Η ίδια παραδέχτηκε ότι γνώριζε ότι το τραγούδι θα κάνει τεράστια επιτυχία και ότι κατά την κυκλοφορία του, ο συνάδελφός της, Lil Nas X, τη ρώτησε αν αυτή η επιτυχία την άγχωσε. Και εκείνη με αφοπλιστική ειλικρίνεια του απάντησε: «Όχι», προσθέτοντας ότι «όλα είναι εφήμερα» και ότι είναι μια χαρά με αυτό.

Σήμερα πια η τραγουδίστρια του «Flowers» φαίνεται αρκετά ικανοποιημένη για όσα έχει καταφέρει στα 30 της χρόνια, λέγοντας: «Δεν έχει να κάνει με το να είσαι εγωκεντρική. Απλά, έχω εξελιχθεί». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Πηγή: skai.gr