Michael J. Fox: Έπαιξε κιθάρα πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο στη συναυλία των Coldplay (video)

«Ο μοναδικός λόγος που φτιάξαμε το συγκρότημα είναι, επειδή βλέπαμε το ‘’Back to the Future’’», είπε ο Chris Martin απευθυνόμενος στον ηθοποιό 

Μάγεψαν οι Coldplay στο Φεστιβάλ Glastonbury, όπου εμφανίστηκαν συγκεντρώνοντας 100.000 θεατές και «σπάζοντας» έτσι κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Ανάμεσα στο κοινό ήταν ο Tom Cruz, που φάνηκε να απολαμβάνει τη συναυλία, αλλά και η Dakota Johnson που συνόδευε τα παιδιά του Chris Martin. Αυτή, μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται μαζί από τον Φεβρουάριο, διαψεύδοντας τελικά πως χώρισαν. 

Ωστόσο, αυτό που έκανε τη συναυλία, πραγματικά, ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Michael J. Fox στη σκηνή ως guest star. O ηθοποιός, ο οποίος έχει διαγνωστεί εδώ και πολλά χρόνια με τη νόσο Πάρκινσον και δίνει μια γενναία μάχη, εμφανίστηκε σε αμαξίδιο με την κιθάρα του και συμμετείχε κι εκείνος στη συναυλία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay (@coldplay)

«Ο κύριος λόγος για τον οποίο είμαστε σε συγκρότημα είναι επειδή παρακολουθήσαμε το ‘’Back to the Future’’», είπε ο Chris Martin απευθυνόμενος στον ηθοποιό. Και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε, λοιπόν, τον ήρωά μας για πάντα και έναν από τους πιο εκπληκτικούς ανθρώπους στη γη, τον κ. Michael J. Fox. Σε ευχαριστούμε πολύ, Michael»

Πηγή: skai.gr