Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη στυγνή δολοφονία της 11χρονης στον Πύργο

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο του 37χρονου κατ' ομολογίαν δολοφόνου και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η 11χρονη που τρέχει πίσω του - Ξάδερφος και κουμπάρος της οικογένειας ο 37χρονος που σκότωσε την 11χρονη

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Νέο βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα το skai.gr από το φρικιαστικό έγκλημα στην Ηλεία με θύμα ένα 11χρονο κορίτσι. Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο του 37χρονου κατ' ομολογίαν δολοφόνου και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η 11χρονη που τρέχει πίσω του.

Λίγη ώρα αργότερα, το κοριτσάκι θα έχανε τη ζωή του με φρικιαστικό τρόπο.

Ξάδερφος και κουμπάρος της οικογένειας ο 37χρονος που σκότωσε την 11χρονη

Οπτικό υλικό που είχαν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, οδήγησε στη σύλληψη του 37χρονου άνδρα, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε με κατσαβίδι μία 11χρονη, στην περιοχή Καταράχι της Ηλείας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 37χρονος επιβίβασε περίπου στις 9:00 χθες το βράδυ την ανήλικη στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή Μυρτιά και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, στην περιοχή Καταράχι, που βρίσκεται ανάμεσα στα Λεχαινά και την κοινότητα της Αρετής, όπου και δολοφόνησε την 11χρονη.

Δείτε βίντεο του patrisnews από το σημείο: 

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η εξαφάνιση της 11χρονης δηλώθηκε περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου συγκέντρωσαν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και εντόπισαν ότι ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο, στο οποίο επιβιβάστηκε η 11χρονη.

0 37χρονος που ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του: 

Πύργος

Ο 37χρονος προσήχθη σήμερα το πρωί στην Ασφάλεια Πύργου και λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα οδήγησε τους αστυνομικούς στην περιοχή, όπου βρέθηκε και η σορός της ανήλικης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος είναι εξάδελφος της μητέρας τής ανήλικης και κουμπάρος της οικογένειας, ενώ το 2017 είχε απασχολήσει τις αρχές, για υπόθεση βιασμού ανήλικης.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο Patrisnews, αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι Αρχές εξετάζουν εάν πριν από τη δολοφονία της είχε προηγηθεί βιασμός, κάτι που θα επιβεβαιωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: skai.gr