Για 15 τρίγωνα σάντουιτς:
- 6 μεγάλα βραστά αυγά
- ⅓ φλιτζάνι μαγιονέζα
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- θαλασσινό αλάτι και πιπέρι
- 8 ψωμάκια σάντουιτς
- μαλακό βούτυρο, για άλειμμα
- 200 γραμμάρια καπνιστό σολομό σε λεπτές φέτες
- 4-6 ραπανάκια, κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
Πώς θα το φτιάξεις:
- Βάζεις τα βρασμένα αυγά σε ένα μεγάλο πιάτο και τα θρυμματίζεις με ένα πιρούνι. Τα αφήνεις στην άκρη.
- Βάζεις τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ξύσμα και το σκόρδο σε ένα μέτριο μπολ και στη συνέχεια αλατοπιπερώνεις, Ενώνεις το μείγμα με τα αυγά, με απαλές κινήσεις.
- Βουτυρώνεις όλες τις φέτες ψωμιού και στις μισές απλώνεις τον σολομό, μετά το ραπανάκι και μετά μια στρώση από τη sauce των αυγών. Σκεπάζεις με τις υπόλοιπες φέτες (με τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα κάτω) και κόβεις σε τρίγωνα. Πασπαλίζεις με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
Πηγή: Savoir Ville
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.