Συνολικά θα χρειαστείτε δέκα λεπτά για να το φτιάξετε και μπορείτε να το σερβίρετε με σάλτσες, dip, γουακαμόλε κι ό,τι άλλο σας εμπνέει...
Τι θα χρειαστείς:
- 1 μεγάλη τορτίγια
- 1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο
- 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
Πώς θα το φτιάξεις:
- Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180°C, με μια σχάρα στη μέση.
- Βουτυρώνεις την τορτίγια μέχρι τις άκρες της και τη μεταφέρεις σε ένα ρηχό ταψί.
- Ψήνεις την τορτίγια για περίπου 6 λεπτά ή μέχρι να αρχίσει να ροδίζει καλά στην επιφάνειά της.
- Βγάζεις την τορτίγια από το φούρνο και την πασπαλίζεις με το τσένταρ, αφήνοντας ένα μικρό κενό στις άκρες της.
- Βάζεις πάλι την τορτίγια στο φούρνο και ψήνεις για άλλα 2 λεπτά, μέχρι να λιώσει καλά το τυρί. Τη βγάζεις από τον φούρνο και σερβίρεις με τις σάλτσες ή τα dip που αγαπάς.
Πηγή: Savoir Ville
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.